miska píše:Skôr treba vnímať ako sa daný herec popasoval s charakterom postavy.
miska píše:Okrem toho Crowe v tomto filme je mladší ako by sa s ním popasoval starší Bučko?
miska píše:Ale ako vidím odborníci sa nezaprú a budú kritizovať do nemoty, lebo sa porušilo pravidlo akože dvorných hlasov, koho? Markízy?
miska píše:Crowe má v Gangstrovi okolo 40 rokov, koľko má momentálne Bučko (55r.) ako by Bučko daboval , mladého Crowea? Pri tvorbe dabingu sa musí aj rozmýšľať a nie je to iba o zozname, ktorý kedysi niekto vytvoril. Okrem toho už sama Markíza porušuje pravidlo a kvalitných hercov dabuje ktokoľvek. Čo sa týka Denzla mne osobne sa napr. nepáči na tohto herca Kočiš čo urobíte ukameňujete ma? Gogál vie podľa mňa lepšie vystihnúť charakter tohto špičkového herca.
miska píše:Chlapci kritizujete niečo čo ste ešte ani nevideli okrem toho je úplne zbytočné podsúvať veľakrát zmätočné obsadenie TV Markízy pre RTVS a TV JOJ. Skôr treba vnímať ako sa daný herec popasoval s charakterom postavy. Ak by tvorcovia dali na špičkového herca trebárs zboristu alebo epizodkára v tom prípade budem kritizovať aj ja prípad Kutcher - Vítek. Ale podsúvať tu vaše názory , že Bučko ktorý kedysi pred 8 rokmi daboval Crowea a odvtedy už na tohto herca ani nepáchol je naozaj choré. Okrem toho Crowe v tomto filme je mladší ako by sa s ním popasoval starší Bučko?
Ale prejdem ku Gogálovi, v Deja Vú Denzela Gogál bravúrne nadaboval a Gogál tohto herca stvárnil vo viacerých filmoch ako Kočiš a podsúvať tu Maštalíra je naozaj od veci. Ale ako vidím odborníci sa nezaprú a budú kritizovať do nemoty, lebo sa porušilo pravidlo akože dvorných hlasov, koho? Markízy?
miska píše:.. prepáčte ale na Váš príspevok sa nedá ani odpovedať , zbytočne devalvujete toto zaujmavé fórum. A Váš príspevok o tom,že Crowea má dabovať Bičan, Letko alebo starý pán Kaprálik je naozaj scestné.
miska píše:.. ale mám zaujmavú otázku na všetkých odborníkov dabingu, ktorí sa tu vyjadrujú ,boli ste vôbec voľakedy v dabingovom štúdiu? Máte prax s touto prácou alebo je to iba o tom, že kritizujem hlava nehlava , lebo niekto nedodržal moju predstavu?
napr.Anderson išiel si sa zblázdniť z Akty x ten dabing nebol až taký zlý ako si mu nasadil psiu hlavu
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 15 hostia