Aktuálny čas je Pia 22.11.2024 11:15:57

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Lego príbeh / Lego: The Movie

Nové kinodabingy a zoznam starších kinodabingov.

Lego príbeh / Lego: The Movie

Poslaťod slavo » Sob 4.1.2014 23:00:11 quicklink

lego-poster.png
INFO: IMDB | ČSFD

KINODABING

V slovenskom znení: Boris Al-Khalagi - Chris Pratt (Emmet Brickowski), Anton Vaculík - Morgan Freeman (Vitrivius), Michaela Drotárová - Elizabeth Banks (Divoška / Lucy), Peter Sklár - Will Ferrell (Lord Biznis / Prezident Biznis), Vladimír Jedľovský - Will Arnett (Batman / Bruce Wayne), Dušan Szabo - Liam Neeson (Zlý poliš / Dobrý poliš / Polišov tatko), Juraj Predmerský - Nick Offerman (Oceliak), Vladimír Kobielský - Channing Tatum (Superman), Patrik Žiaran - Jadon Sand (Finn), Peter Krajčovič - Charlie Day (Benny), Barbora Chlebcová - Alison Brie (Unikitty), Martin Vitek - Chris Romano, Keegan-Michael Key, Will Forte (Joe, predák Jim, Abraham Lincoln), Rastislav Sokol - Keith Ferguson (Han Solo + titulky), Zuzana Kyzeková - Melissa Sturm, Cobie Smulders (Gail, Wonder Woman), Miroslav Trnavský - Todd Hansen (Gandalf + iné), Jeanette Švoňavská - Melissa Sturm (Polišova mama), Miloš Kanjak - Chris McKay, Billy Dee Williams (barista Larry, Lando), Michal Domonkoš - Jonah Hill (Green Lantern), Michal Rosík, Klárka Kobielska a ďalší

Preklad a úprava: Miroslava Brezovská
Produkcia: Eva Fifiková
Asistentka réžie: Patricia Kubovská
Zvuk: Igor Uhrinčať
Réžia: Michal Domonkoš
Vyrobilo: Štúdio Cinetype v roku 2013/2014

Preméria: 6.2.2014

Súvisí s: LEGO príbeh 2
slavo
Administrátor

Re: Lego príbeh / Lego: The Movie

Poslaťod Ati » Sob 16.7.2016 19:32:09 quicklink

Ati

Poslaťod PeterSD » Ned 27.11.2016 12:16:08 quicklink

V sobotu 3.12. to bude odvysielané na Markíze a pravdepodobne s novým dabingom. Batmana daboval Kaprálik (zrejme zachovanie zo ságy o temnom rytierovi).
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod Dado » Ned 27.11.2016 18:29:29 quicklink

Osobne mi to príde ako zbytočný krok, ale asi to nebude len tak bezdôvodne, keďže kinodabingy animovaných filmov televízie väčšinou neignorujú. Bolo by však úžasné, keby si nejaký nadšenec z dabingového štúdia pozisťoval spojenia zo starších dabingov vyrábaných pre Markízu a postavy zo Star Wars - Han, Lando, C-3PO - by si strihli Majeský, Dangl a Trnavský. Na Green Lanterna by zase mohol byť v takom prípade obsadený Michal Hallon a na Supermana dabér, ktorý ho nadaboval v Mužovi z ocele (premiéra 10. decembra). Ale to už sú asi z mojej strany príliš odvážne predstavy. :D
Dado
Moderátor

Poslaťod stevo12 » Pon 28.11.2016 22:53:41 quicklink

Myslím, že nič nové sa konať nebude. Počujem tam Khalagiho, Drotárovú, Sklára aj Jedľovského. https://www.youtube.com/watch?v=1gTo3k4WP7Q
stevo12
700+

Poslaťod PeterSD » Pon 28.11.2016 23:41:01 quicklink

Tak to ma teda udivuje, odprisahal by som, že predtým bola upútavka s Kaprálikom, ako Batman. Potom sa ozaj nič nekoná a naďalej ostáva iba jeden dabing.
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod anderson » Pon 28.11.2016 23:49:29 quicklink

Ked som cital prispevok o novom dabingu k tomuto filmu, dost som sa nad tym pozastavil. A s napätim som ocakaval co sa bude konat. Som rad, ze sa nekona nic. Kinodabing je totiz viac nez slusny, vysiel aj na DVD/BluRay a nacisto mi unika dovod preco by sa mala dodrziavat nejaka suvislost s Nolanovym Batmanom. :D Skor by ma zaujimalo ci Markiza pri dalsich odvysielanych LEGO filmoch bude prihliadat aj na kinodabing. Na DVD totiz ostatne LEGO filmy, ktore som mal v rukach, doteraz vysli bez slovenskeho dabingu. Co je hanba.
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát. Obrázok
anderson
1100+

Poslaťod Jack2410 » Ned 4.7.2021 10:24:41 quicklink

Dostupné na HBO Go.
Jack2410
100+

Späť na Kinodabingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.