markíza ohlásila už aj ďalšiu série.... to nechápem ani ja prečo 7. prišla tak neskoro ale pokusy premiérovať ho skôr boli ale asi nebola sledovanosť. pamätám sa že chodil raz do týždňa v piatok noci. ale ostalo to zase len pri 6.sérii. čo sa týka dabingu musím povedať že mne viacej sedí z Markízi ale to asi je tým že dodržali Dušan Cinkota - Thomas Gibson dúfam že ho nenahradí Vladimír Hajdu ako kedysi
tak Haydu nahradil Cinkotu v serialy Darma a greg lenže to bol sitkom neviem ako by zvládol takýto serial .inak na jojke dávali aj 2.sériu a tam Emily Prentis(Paget Brewster)dabovala Daniela Mackovičová na jojke tam nasadili naozaj esá v dabingu možno preto mne sedel viac ale je pravda že odkedy dabuje Boris Farkaš Rosiho tak je markizácky dabing super
môžem len povedať že stanica AXN odvysiela dnes posledný diel 9.série tochto seriálu a vyjadriť obrovskú nespokojnosť veď Markíza má 3 stanice Markíza,Doma a tv dajto nerozumiem ak to malo na markíze nízku sledovanosť prečo to nezaradili do programu tv Doma alebo DAJTO,....jasné že to má nízku sledovanosť veď musí keď si všetky tie epizoldy už diváci na axn 2-3 krát pozreli kým sa Markíza rozhodne ich vôbec premierovať ale na druhej strane aj Mentalista je super seriál
Prvé 2 série sa mi dabing jojky páčil viac ako ten n Markíze. Potom jojka však preobsadila Galloviča aj Maštalíra Onrejkovej dala dabovať inú postavu. Teraz už tá kvalita dabingu jojky išla neskutočne dole. Ešte som síce nevidel 10.sériu na Markíze ale bude lepšia aspoň o niečo.