od Piri » Pon 10.6.2013 11:18:01 quicklink
Tento dabing ma vobec nenadchol, zial. Hlasy vybrane obstojne. Dobrou volbou bol Gallovic ako Coulson, Kobielský podal vyborny vykon ako Loki. Mastalira som tiez prezil, co viac mi vadilo boli dialogy, v klucovych scenach bol preklad priserny - konflikt medzi Laufim a Thorom: Run back home little princess, aby to malo ten urazlivy vyznam, musi sa mu posmievat, a preto pouzil jednoduche "princiatko" alebo "princeznicka" a nie prihluple a este k tomu uplne zle prelozene na "len pekne utekaj, zbabelec". Prekladatel stale menil zakladne slova a ich sklonovanie, takisto aj vyznam jednotlivych slov, strasne sterilny preklad (porovnaj s ceskym dabingom), neviem odkedy sa meno THOR cita kratko. Zvukova stranka dabingu bola velmi dobra, Laufey bol spraveny dobre, az na vetu "len pekne utekaj, zbabelec", lebo aj to hovoril Laufey.
Davam celkovo 65%.
obľúbené štúdiá - Maya, Elvia, Lenox, Pódium, Dimas, Daniela :: obľúbení dabéri - Ľ. Mandžárová, E. Podzámska, M. Sládečková, K. Magálová, D. Jamrich, P. Rúfus, B. Farkaš, M. Landl, I. Romančík, D. Szabó, J. Vajda, R. Stanke, J. Kroner a iní.