Aktuálny čas je Ned 24.11.2024 12:50:19

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Mulan / Mulan

Re: Mulan

Poslaťod skoluda » Sob 5.1.2013 03:51:26 quicklink

Mozem doplnit Mulan z DVD (odpisane z obrazovky):

po doplneni do uvodneho postu zmazane.
Obrázok užívateľa
skoluda

Poslaťod Jack2410 » Pon 4.3.2013 15:39:14 quicklink

lubino89 píše:Dabing Pocahontas 1 sa pravdepodobne niekam stratil, podobne ako starý dabing Popolušky, pretože nové DVD Pocahontas neobsahuje slovenský dabing, no a a ten neobsahovalo ani DVD z roku 2006, podľa toho, čo som počul.:( Nechápem to, keďže k Leviemu kráľovi 1 a k Zvonárovi sk dabingy sú dostupné a to sú filmy, ktoré predchádzajú a nasledujú po Pocahontas.

DVD obsahuje slovenský dabing osobne som si kúpil dvd z edície "Edicie princezen" a nachádza sa na ňom slovenský dabing...a myslím, že aj na staršom bude, keďže táto edícia je vlastne pôvodné dvd akurát s edičným prebalom. Možno preto si mal pocit že sa tam nenachádza, lebo je v menu preklep a slovensky dabing sa nachádza pod "slovenski" :D
Jack2410
100+

Poslaťod lubo » Pon 4.3.2013 17:38:34 quicklink

Jack2410 píše:
lubino89 píše:Dabing Pocahontas 1 sa pravdepodobne niekam stratil, podobne ako starý dabing Popolušky, pretože nové DVD Pocahontas neobsahuje slovenský dabing, no a a ten neobsahovalo ani DVD z roku 2006, podľa toho, čo som počul.:( Nechápem to, keďže k Leviemu kráľovi 1 a k Zvonárovi sk dabingy sú dostupné a to sú filmy, ktoré predchádzajú a nasledujú po Pocahontas.

DVD obsahuje slovenský dabing osobne som si kúpil dvd z edície "Edicie princezen" a nachádza sa na ňom slovenský dabing...a myslím, že aj na staršom bude, keďže táto edícia je vlastne pôvodné dvd akurát s edičným prebalom. Možno preto si mal pocit že sa tam nenachádza, lebo je v menu preklep a slovensky dabing sa nachádza pod "slovenski" :D

Áno, tiež ho mám. Distribútor ho zabudol uviesť na stránke, ale na obale je.:)
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Poslaťod Jack2410 » Pon 4.3.2013 21:00:02 quicklink

lubino89 píše:
Jack2410 píše:

Áno, tiež ho mám. Distribútor ho zabudol uviesť na stránke, ale na obale je.:)

To sa stáva bežne :D väčší prúser je, keď je na obale uvedený slovenský dabing, ale dvd ho neobsahuje :/ tak to bolo pri Leví Kráľ 3...dosť naštve, keď dáš za dvd 10 eur :oops:
Jack2410
100+

Poslaťod lubo » Str 6.3.2013 11:07:46 quicklink

Jack2410 píše:To sa stáva bežne :D väčší prúser je, keď je na obale uvedený slovenský dabing, ale dvd ho neobsahuje :/ tak to bolo pri Leví Kráľ 3...dosť naštve, keď dáš za dvd 10 eur :oops:

Tak to chápem, tiež by ma to naštvalo. :(
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Re: Mulan / Mulan

Poslaťod MoonDisney » Sob 28.12.2019 13:29:39 quicklink

Trochu som vyzvedal a Zuzana mi povedala v súkromnej správe že v traileri na novú verziu (https://www.youtube.com/watch?v=Mg7Pl8LIZQ0) dabovala Mulan opäť ona a je možné že tomu tak bude v konečnej verzií.
Obrázok užívateľa
MoonDisney
Updater

Predchádzajúci

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 5 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.