Mozem doplnit Mulan z DVD (odpisane z obrazovky):
po doplneni do uvodneho postu zmazane.
lubino89 píše:Dabing Pocahontas 1 sa pravdepodobne niekam stratil, podobne ako starý dabing Popolušky, pretože nové DVD Pocahontas neobsahuje slovenský dabing, no a a ten neobsahovalo ani DVD z roku 2006, podľa toho, čo som počul. Nechápem to, keďže k Leviemu kráľovi 1 a k Zvonárovi sk dabingy sú dostupné a to sú filmy, ktoré predchádzajú a nasledujú po Pocahontas.
Jack2410 píše:lubino89 píše:Dabing Pocahontas 1 sa pravdepodobne niekam stratil, podobne ako starý dabing Popolušky, pretože nové DVD Pocahontas neobsahuje slovenský dabing, no a a ten neobsahovalo ani DVD z roku 2006, podľa toho, čo som počul. Nechápem to, keďže k Leviemu kráľovi 1 a k Zvonárovi sk dabingy sú dostupné a to sú filmy, ktoré predchádzajú a nasledujú po Pocahontas.
DVD obsahuje slovenský dabing osobne som si kúpil dvd z edície "Edicie princezen" a nachádza sa na ňom slovenský dabing...a myslím, že aj na staršom bude, keďže táto edícia je vlastne pôvodné dvd akurát s edičným prebalom. Možno preto si mal pocit že sa tam nenachádza, lebo je v menu preklep a slovensky dabing sa nachádza pod "slovenski"
lubino89 píše:Jack2410 píše:lubino89 píše:Dabing Pocahontas 1 sa pravdepodobne niekam stratil, podobne ako starý dabing Popolušky, pretože nové DVD Pocahontas neobsahuje slovenský dabing, no a a ten neobsahovalo ani DVD z roku 2006, podľa toho, čo som počul. Nechápem to, keďže k Leviemu kráľovi 1 a k Zvonárovi sk dabingy sú dostupné a to sú filmy, ktoré predchádzajú a nasledujú po Pocahontas.
DVD obsahuje slovenský dabing osobne som si kúpil dvd z edície "Edicie princezen" a nachádza sa na ňom slovenský dabing...a myslím, že aj na staršom bude, keďže táto edícia je vlastne pôvodné dvd akurát s edičným prebalom. Možno preto si mal pocit že sa tam nenachádza, lebo je v menu preklep a slovensky dabing sa nachádza pod "slovenski"
Áno, tiež ho mám. Distribútor ho zabudol uviesť na stránke, ale na obale je.
Jack2410 píše:To sa stáva bežne väčší prúser je, keď je na obale uvedený slovenský dabing, ale dvd ho neobsahuje :/ tak to bolo pri Leví Kráľ 3...dosť naštve, keď dáš za dvd 10 eur
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia