Zháňam dabing k filmu Zanechať Las Vegas s Nicholasom Cageom, ktorý na slovenských staniciach bežal, bohužiaľ, dosť dávno. Nemáte niekto, prosím?
ČSFD
ladno píše:Zháňam dabing k filmu Zanechať Las Vegas s Nicholasom Cageom, ktorý na slovenských staniciach bežal, bohužiaľ, dosť dávno. Nemáte niekto, prosím?
ČSFD
anderson píše:Mám nahrávku z Markízy. V češtine. O inom uvedení neviem. A v slovenskom dabingu už vôbec nie. Kde si to videl ?
ladno píše:anderson píše:Mám nahrávku z Markízy. V češtine. O inom uvedení neviem. A v slovenskom dabingu už vôbec nie. Kde si to videl ?
Natrafil som na užívateľa na ČSFD, ktorý mal uvedené, že má Zanechať Las Vegas v slovenčine. Pýtal som sa ho, či by mi nemohol nahrávku poskytnúť a či je naozaj v slovenčine. Potvrdil mi slovenčinu, ale nahrávku mi nemohol poslať, pretože ju mal na starej videopáske, ktorá mu prehrala iba pár začiatočných minút kvôli tomu, že bola dosť stará a poškodená. Viac neviem.
slavo píše:Pokiaľ dobre viem, tak film so slovenským dabingom vysielala TV LUNA.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia