dementus996 píše:7, 8 a 9 séria včera pridaná na HBO MAX.
Dagmar Sanitrová - Patricia Heaton (Frankie Hecková), Dušan Szabó - Neil Flynn (Mike Heck), Dárius Koči - Charlie McDermott (Axl Heck), Rastislav Sokol (titulky)
Slovenské znenie pre HBO vyrobilo Sunrise Studio v roku 2021.
Jack2410 píše:dementus996 píše:7, 8 a 9 séria včera pridaná na HBO MAX.
Dagmar Sanitrová - Patricia Heaton (Frankie Hecková), Dušan Szabó - Neil Flynn (Mike Heck), Dárius Koči - Charlie McDermott (Axl Heck), Rastislav Sokol (titulky)
Všetky tri série boli už aj na HBO Go a na MAX sú od jeho spustenia. Axla nedabuje Darius, ale David Hartl. Hlavná rodinka má hlasy identické s predchádzajúcimi sériami.
dementus996 píše:Jack2410 píše:dementus996 píše:7, 8 a 9 séria včera pridaná na HBO MAX.
Všetky tri série boli už aj na HBO Go a na MAX sú od jeho spustenia. Axla nedabuje Darius, ale David Hartl. Hlavná rodinka má hlasy identické s predchádzajúcimi sériami.
Sorry, malo tam byt Hartl. Len je divné to, že pred zacatim pozerania The Middle som prebehol všetky série, aký dabing obsahujú a pred troma týždňami, ako som začal, bola slovenčina len u prvej série dostupná.
shadynko píše:A ma teda HBO Max všetky série v sk dabingu? Mne ukazuje iba prvú a posledné tri..,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia