Zvuk: Miroslav Mlynka Produkcia: Jana Mareková Asistentka réžie: Zdenka Večerná Preklad a dialógy: Stanislav Kaclík Réžia slovenského znenia:Pavol Topoľský Vyrobila: Spoločnosť Maya
Konečne som sa dostal k niekoľkým častiam v slovenčine a doplnil som tak nejaké mená do dabingového obsadenia, ako aj mená členov štábu vrátane ich funkcií.
Škoda len, že na Slovensku boli odvysielané iba prvé 3 série (156 dielov). No keďže išlo o "nikdy nekončiaci" a nákladný seriál, tak to aj sčasti chápem. Prvé 3 série kúpila vtedajšia STV1 za 9 miliónov SK (cca 300 000€).
Čtvrtou sérii nadabovala a odvysílala JOJka a dabovala to pro ně EKA (jako všechny jejich tehdejší dabingy), myslím, někdy okolo roku 2004, kdy zároveň JOJka opakovala i ty první tři série s dabingem STV. Obsazení, pokud si pamatuji, zůstalo stejné. Je mi líto, ale toto jsou všechny informace, které jsem schopen poskytnout.
Vďaka za doplnenie. Na niektorej zo starých videokaziet by som mohol mať nahraté nejaké časti zo 4. série, takže ak sa mi náhodou podarí niečo nájsť, tak pridám aj zvyšné informácie.