No, chlapi...tu sa asi nezhodneme
. Pre mňa je spojenie Hrčka - Hunham skvelé. Neviem či ste videli film Hooligans po slovensky, ale ten hlas mu tam neskutočne pasoval. Je to ten typ spojenia kedy mi tvár herca dokonale sedí s hlasom dabéra. Ale ak by som mal vyberať podľa pravidla - hlas dabéra čo možno najpodobnejší hlasu herca vo filme, tak ten Plevčík samozrejme pasuje lepšie.
lubo píše:Mariuss píše: a hlavne... dostupné voľby.
Tomáš Maštalír nie je dostupnejšia voľba
Schválne som napísal dostupný, a nie dostupnejší, aby to nevyznelo tak, že je Maštalír dostupnejší ako Kaprálik
. To samozrejme nie je. Je skrátka dostupný - pravidelne dabuje (nedostupný u mňa znamená napríklad Dano Dangl). Ak to bola len smola, že práve vtedy keď sa malo dabovať, nemohol, a štúdio naňho nemohlo čakať, tak to samozrejme beriem. No nemôže to byť skôr tým, že štúdio chcelo obsadiť práve Kaprálika ? Lebo čo si tak pozerám posledné roky, tak filmy s McConaugheym na JOJke sú vždy s Kaprálikom (2018 - Boj za slobodu, 2021 - Serenity, ale aj v roku 2013 Daniela obsadila Kaprálika vo filme Diablov obhajca ). A pritom to isté štúdio obsadilo Maštalíra napríklad v rokoch 2019, 2020 na všetky marvelovky s Thorom. Žeby to bola až taká náhoda, že vždy keď sa daboval film s McConaugheym, bol Maštalír mimo ? Alebo skrátka Daniela používa vzorec McConaughey - Kaprálik ? Len tak medzi rečou Lubo... tiež som si v kine predstavoval ako ho bude dabovať Maštalír
.
Jozef Holec je pre mňa záhada, pretože netuším či dabuje, a ak nie, tak či to nie je len preto, že ho nikto nevolá. Z toho dôvodu som napísal aj Miloslava Kráľa ako ďalšieho v poradí.
Peter Kočiš mi tu prišiel ako zvláštna voľba, nemôžem povedať, či dobrá, alebo zlá voľba, ale zvláštna, nezvyklá, zaujímavá. Kráľ by bol ale lepší.