Aktuálny čas je Štv 21.11.2024 20:15:30

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Bournov odkaz / The Bourne Legacy °

Re: Bournov odkaz / The Bourne Legacy

Poslaťod m09 » Pon 13.12.2021 10:32:13 quicklink

Elena Podzámska - Rachel Weisz (Dr. Marta Shearingová), Dušan Cinkota - Edward Norton (Eric Byer), Peter Rúfus - Stacy Keach (admirál Mark Turso), Ján Mistrík - Albert Finney (Dr. Albert Hirsch), Juraj Predmerský - Scott Glenn (Ezra Kramer), Vanda Růžičková - Elizabeth Marvel (Dr. Connie Dowdová), Miroslav Trnavský - Zeljko Ivanek (Dr. Donald Foite), Peter Krajčovič - Corey Stoll (Zev Vendel), Juraj Predmerský - Dennis Boutsikaris (Terrence Ward), Alfréd Aczel, Matej Landl, Ivan Romančík a ďalší

Mal som problém s kombináciou Cinkota - Norton nič extra. Ďalej dvojrola Predmerského či Alfréd Aczel na viacerých postavách najmenej na troch. Nedopozeral som do konca tak nemám všetkých. Čo musím veľmi vyzdvihnúť je kombinácia Elena Podzámska - Rachel Weisz toto fungovalo za mňa perfektne a preto sa ten redabing oplatilo robiť. Inak dabing ako celok vôbec nedopadol až tak zle je porovnateľne dobrý ako Markizácky. Nebyť tých pár chýb mohol byť aj lepší ako Markiácky.
m09
700+

Predchádzajúci

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.