Dado píše:Chcel som poukázať na obsadenie Zatoviča na postavu, ktorá má s jeho ďalšou postavu neskôr v sérii spoločnú scénu, ale ako vidím, už som bol predbehnutý (len poopravím, že tá spoločná scéna Rocketa a Korga je v Endgame). K tejto téme som sa už v minulosti vyjadril viackrát, ale je očividné, že pokiaľ sa sem kompetentní dabingoví tvorcovia občas aj náhodou zatúlajú, je im úplne ukradnuté, ku koľkým zbytočným hlasovým „kolíziám“ v ďalších filmoch dôjde. Som preto naozaj nesmierne zvedavý na to, ako z hľadiska obsadenia dopadne dabing Infinity War a Endgame.
Keď už bol spomenutý Thanos, po nedávnej premiére filmu Predĺžený víkend na RTVS si dovolím tvrdiť, že na túto Brolinovu postavu by sa skvele hodil Milan Bahúl, ktorý by ani nepotreboval výraznejšiu úpravu hlasu. Aj naňho sa síce vzťahuje problém rozoberaný vyššie, ale keďže dabuje Groota, v tomto jedinom prípade by mne osobne dabingová dvojúloha vôbec neprekážala.
m09 píše:Z hľadiska obsadenia proti dabingu nemám výhrady. Som s ním spokojný. Opraviť som chcel skôr chybu v príspevku Elena Podzámska - Cate Blanchett (Hela). Autor by mal vedieť že najprv nasleduje meno slovenského dabéra potom meno amerického herca a nakoniec v zátvorke meno postavy, ktorú vo filme stvárňuje. Beriem to len ako preklep keďže pri ostatných už je to správne.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia