Aktuálny čas je Pon 23.12.2024 12:25:35

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Výmena / Changeling °

Re: Výmena / Changeling

Poslaťod PeterSD » Pon 8.7.2019 11:59:23 quicklink

Vďaka za Fialovú. Konečne po dlhej dobe ju budeme počuť. Angelina je jednoducho jej herečka.
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod stevo12 » Str 10.7.2019 19:37:56 quicklink

Doplnený dabing JOJky. Veľmi podarený kúsok, Cinkota vynikajúco zapasoval.
stevo12
700+

Poslaťod Sophomore » Štv 11.7.2019 00:26:30 quicklink

Na psychiatrii sme mohli počuť aj hlasy Podzámskej, Dzuríkovej a Mičkovicovej :)
Inak veľké wow. Fialová bola neskutočná, pri scéne pred popravou som ani nedýchal a dovolím si to označiť za jeden z najväčších highlightov jej dabingovej kariéry, z pána Kovára som mal pri scéne súdu zimomriavky a vynikajúci bol taktiež Cinkota, najmä v záveri. Jediné, čo pre mňa tento dabing trochu hádže dole sú výkony/obsadenie detských dabérov, najlepší bol asi posledný (meno nepoznám) ktorý rozprával vo finálnej scéne príbeh o úteku, bohužiaľ fejkový Walter Collins bol des a hrôza a ten druhý chlapec tiež nič moc. :( Zo zaujímavosti by som si pozrel aj Košickú verziu ako sa s filmom vysporiadali, ale prekonať Fialovú, Cinktou alebo Sklára sa už v mojich očiach asi nedá po tomto :D
Naj dabérky Lucia Hurajová, Gabriela Škrabáková, Szidi Tobias, Božidara Turzonovová, Zuzana Fialová, Marta Sládečková, Zuzana Krónerová
Sophomore

Predchádzajúci

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.