lubo píše:Včera som bol v kine a, čo sa týka Sally bolo to zvláštne. Pretože ju dabovala Andrea Somorovská v scéne, kde McQueena presviedča, aby pokračoval v pretekaní a na konci, avšak v scéne, keď išiel McQueen k Sterlingovi a lúčil sa s obyvateľmi mesta ju dabovala Helena Geregová. Nechápem ako to bolo možné, ale v tej kópii, čo premietali v Auparku, to tak bolo.
Lukincok píše:lubo píše:Včera som bol v kine a, čo sa týka Sally bolo to zvláštne. Pretože ju dabovala Andrea Somorovská v scéne, kde McQueena presviedča, aby pokračoval v pretekaní a na konci, avšak v scéne, keď išiel McQueen k Sterlingovi a lúčil sa s obyvateľmi mesta ju dabovala Helena Geregová. Nechápem ako to bolo možné, ale v tej kópii, čo premietali v Auparku, to tak bolo.
Presne tak, tiež som to takto počul (a tiež v Auparku ). Som rád, že si to napísal, lebo nebol som si úplne istý. Je to zaujímavé, ale predpokladám, že pôvodne mala Geregová v pláne dabovať túto postavu (o čom svedčí aj slovenský trailer), no asi sa jej zmenili plány, čo je škoda. V každom prípade by potešilo nejaké vysvetlenie, prečo nenadabovala Sally v celom filme (veď Sally tam hovorila naozaj krátko) alebo prečo nemala Sally len jeden hlas.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť