Na Madsena
Dušan Szabó určite nie. Keď som počul prvýkrát skutočný hlas tohto herca, tak som nechápal, ako niekto zo skúsených režisérov mohol vidieť vhodnú dabingovú voľbu preňho práve v Szabóovi (ale vlastne všeobecne vo väčšine slovenských hercov, ktorí si Madsena už stihli nadabovať).
Pri postave Daisy som hľadal predovšetkým niekoho, kto by sa dokázal prispôsobiť jej vystupovaniu a Halčáková mi prišla po tom, čo predviedla pred rokmi v úlohe Palomy, ako ideálna voľba.
Podzámska by to však tiež mohla s prehľadom zvládnuť a vzhľadom na posledné dabingy Markízy ma ani veľmi neprekvapí, pokiaľ bude obsadená práve ona.
Kočiš by ako Bob mohol byť tiež dosť dobrý, len by asi musel nasadiť trochu hlbší hlas oproti jeho typickému dabingovému prejavu.
Čo sa týka Gogginsa, priznám sa, že si nespomínam, či som s ním videl niečo nadabované. Preto som sa najprv riadil zoznamom dabérov v jeho profile a ohlasmi na nich, z čoho ako jednoznačná voľba vyšiel Tréger. Potom mi to však nedalo a pridal som ako prípadné alternatívy aj Matiska s Bičanom, ktorí by podľa mňa mohli tú teatrálnosť Gogginsovej postavy vystihnúť ešte o niečo presnejšie. Najmä v prípade druhého menovaného je to však skôr prianie hraničiace s utópiou, než reálna predpoveď skutočného dabingového obsadenia.