Aktuálny čas je Str 2.4.2025 04:21:20

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Star Wars: Príbehy rytierov Jedi / Star Wars: Tales of the..

Star Wars: Príbehy rytierov Jedi / Star Wars: Tales of the..

Poslaťod MoonDisney » Ned 4.6.2023 17:56:14 quicklink

Star Wars: Príbehy rytierov Jedi / Star Wars: Tales of the Jedi

poster.png
Info: IMDB | ČSFD

DABING: DISNEY+

V slovenskom znení: Miroslava Drínová - Janina Gavankar (Pav-ti), Peter Makranský - Sunil Malhotra (Nak-il), Jeanette Švoňavská - Toks Olagundoye (Gantika), Roman Ferienčík - Noshir Dalal (Dedinčan), Marián Slovák - Corey Burton (Dooku), Dušan Vaňo - Mark Rolston (Senátor Dagonet), Marek Suchitra - Josh Keaton (Senátorov syn), Judita Bilá - Vanessa Marshall (Stará dedinčanka), Michal Ďuriš - Terrence 'T.C.' Carson (Mace Windu), Roman Matisko - Theo Rossi (Senátor Larik), René Jankovič - Terrell Tilford (Semage), Lukáš Dóza (Hanel), Dušan Szabó - Brian George (Ki-Adi-Mundi), Petra Gažíková-Lángová - Bryce Dallas Howard (Yaddle), Juraj Predmerský - Ian McDiarmid (Darth Sidious), Dagmar Sanitrová - Flo Di Re (Jocasta Nu), Ivan Romančík - Micheál Neeson (Qui-Gon Jinn), Lenka Lašová (hlas archívu), Kristína Svarinská - Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), Miroslav Trnavský (Senátor Organa), Ján Strapec - Clancy Brown (Inquisitor), Pavol Plevčík (Security Clone 1), Natália Kajzerová - Dana Davis (Dedinčankina sestra), Lukáš Frlajs (Dedinčan - brat), Tibor Frlajs - David Shaughnessy (Starý muž)

Preklad: Marek Baranyi
Úprava dialógov: Lukáš Skrúcaný
Zvuk: Patrik Kuchta
Výseldný mix: Tomáš Krchlík
Manažérka výroby: Mária Mikušová
Vedúci vároby: Martin Turanský
Supervízia slovenskej verzie: Nina Strenková
Réžia slovenského znenia: Ján Strapec, Petra Barchoríková
V spolupráci s: Pixelogic Media
Dabingové štúdio: NOISE Studio
Produkcia slovenskej verzie: Disney Character Voices International, Inc.
Obrázok užívateľa
MoonDisney
Updater

Re: Star Wars: Príbehy rytierov Jedi / Star Wars: Tales of t

Poslaťod Michal1998 » Sob 15.3.2025 18:41:12 quicklink

Mne sa tento dabing veľmi páčil. Teší ma snaha o kontinuitu s dabingom epizód I, II a III. Potešili ma Dooku - Slovák, Anakin - Zatovič, Obi Wan - Tréger, Bail Organa - Trnavský atď. Trochu ma mrzí neobsadenie Gogála na Mace Windua, lebo ten ho perfektne nadaboval v epizódach I, II, III. Ďuriš nie je zlý, ale Gogál je lepšie pasuje na Mace Windua. Zdá sa, že sa budem musieť zmieriť, že Predmerský bude stály dabér na Palpatina. Predmerský nie je zlý, pre mňa definitívny Palpatine je Jamrich z kinodabingov epizód I,II, III. Ak by tento dabing mal Gogála a Jamricha bol by dokonalý.
Michal1998

Späť na VoD dabingy seriálov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.