Aktuálny čas je Pia 10.1.2025 15:20:38

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Vreskot 4 / Scream 4

Filmy, ku ktorým sa už dabing vyrobil.

Vreskot 4 / Scream 4

Poslaťod lubo » Ned 2.9.2012 17:14:45 quicklink

Obrázok
Info: IMDB | ČSFD | FDB | ČESKÁ VERZIA

Na českom fóre som si prečítal, že na dabingu u nich sa šetrilo a preto niektoré hlavné postavy majú totožný hlas s niektorými menšími postavami, ja som si urobil svoj dabing snov.:) Radšej by som bol kebyže, tento film vysiela Markíza, ktorá mala lepšie obsadenie pôvodnej trilógie ako Jojka s tretím dielom.

Elena Podzámska / Petra Vajdová - Neve Campbell (Sidney Prescottová) dal som markizácku verziu a aj jojkársku, ale tu sa prikláňam k Podzámskej, keďže obsadenie Vajdovej by odstránilo vekový rozdiel medzi jej postavou a mladšími postavami.
Martin Kaprálik / Peter Krajčovič - David Arquette (Dewey Riley) Krajčovič mi znie ako Dewey komicky, čiže aj v prípade, že by to vysielala Jojka by som pouvažoval o návrate markizáckeho Kaprálika + nižšie môžete vidieť obsadenie Krajčoviča na inú postavu.
Andrea Karnasová - Courteney Cox (Gale Weathersová - Rileyová)
Tatiana Pauhofová - Emma Roberts (Jill Robertsová)
Zuzana Porubjaková - Hayden Panettiere (Kirby Reedová)
Ondrej Kaprálik - Erik Knudsen (Robbie Mercer)
Marek Fašiang - Rory Culkin (Charlie Walker)
Jana Wagnerová - Marielle Jaffe (Olivia Morrisová)
Tomáš Horváth - Nico Tortorella (Trevor Sheldon)
Tatiana Kulíšková - Mary McDonnell (Kate Robertsová)
Peter Krajčovič / Štefan Richtárech - Anthony Anderson (strážnik Perkins)
Boris Al-Khalagi - Adam Brody (strážnik Hoss)
Judita Bilá - Marley Shelton (strážnička Judy Hicksová)
Kristína Turjanová - Alison Brie (Rebecca Waltersová)
Michaela Drotárová - Lucy Hale (Sherrie) viem, že v Roztomilých mrchách ju dabuje Porubjaková, ale tú som potreboval na inú úlohu.
Barbora Chlebcová - Shenae Grimes (Trudie) 90210 obsadenie
Daniela Mackovičová - Anna Paquin (Rachel)
Andrea Kiráľová - Kristen Bell (Chloe) Najradšej by som dal Porubjakovú, pretože vo Veronice Mars ju dabovala úžasne.
Henrieta Jančišinová - Aimee Teegarden (Jenny Randallová)
Alžbeta Dvoranová - Britt Robertson (Marnie Cooperová)
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Re: Vreskot 4 / Scream 4

Poslaťod janecek » Pia 17.5.2024 07:51:15 quicklink

07.06.2024 bude premiera na PLUS
janecek
100+

Späť na Kôš

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.