od lubo » Ned 2.9.2012 17:14:45 quicklink
Info: IMDB |
ČSFD |
FDB |
ČESKÁ VERZIANa českom fóre som si prečítal, že na dabingu u nich sa šetrilo a preto niektoré hlavné postavy majú totožný hlas s niektorými menšími postavami, ja som si urobil svoj dabing snov.
Radšej by som bol kebyže, tento film vysiela Markíza, ktorá mala lepšie obsadenie pôvodnej trilógie ako Jojka s tretím dielom.
Elena Podzámska /
Petra Vajdová -
Neve Campbell (Sidney Prescottová) dal som markizácku verziu a aj jojkársku, ale tu sa prikláňam k Podzámskej, keďže obsadenie Vajdovej by odstránilo vekový rozdiel medzi jej postavou a mladšími postavami.
Martin Kaprálik /
Peter Krajčovič -
David Arquette (Dewey Riley) Krajčovič mi znie ako Dewey komicky, čiže aj v prípade, že by to vysielala Jojka by som pouvažoval o návrate markizáckeho Kaprálika + nižšie môžete vidieť obsadenie Krajčoviča na inú postavu.
Andrea Karnasová -
Courteney Cox (Gale Weathersová - Rileyová)Tatiana Pauhofová -
Emma Roberts (Jill Robertsová)Zuzana Porubjaková -
Hayden Panettiere (Kirby Reedová)Ondrej Kaprálik - Erik Knudsen
(Robbie Mercer)Marek Fašiang - Rory Culkin
(Charlie Walker) Jana Wagnerová - Marielle Jaffe
(Olivia Morrisová)Tomáš Horváth - Nico Tortorella
(Trevor Sheldon)Tatiana Kulíšková - Mary McDonnell
(Kate Robertsová) Peter Krajčovič /
Štefan Richtárech -
Anthony Anderson (strážnik Perkins)Boris Al-Khalagi -
Adam Brody (strážnik Hoss)Judita Bilá -
Marley Shelton (strážnička Judy Hicksová)Kristína Turjanová -
Alison Brie (Rebecca Waltersová)Michaela Drotárová -
Lucy Hale (Sherrie) viem, že v Roztomilých mrchách ju dabuje Porubjaková, ale tú som potreboval na inú úlohu.
Barbora Chlebcová - Shenae Grimes
(Trudie) 90210 obsadenie
Daniela Mackovičová -
Anna Paquin (Rachel) Andrea Kiráľová -
Kristen Bell (Chloe) Najradšej by som dal Porubjakovú, pretože vo Veronice Mars ju dabovala úžasne.
Henrieta Jančišinová - Aimee Teegarden
(Jenny Randallová)Alžbeta Dvoranová -
Britt Robertson (Marnie Cooperová)
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.