Aktuálny čas je Sob 26.4.2025 01:34:50

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Silvestrovská noc/New Year´s Eve

Filmy, ku ktorým sa už dabing vyrobil.

Silvestrovská noc/New Year´s Eve

Poslaťod lubo » Pia 1.6.2012 17:59:57 quicklink

Obrázok
Info: IMDB | ČSFD | FDB

Daniela KuffelováMichelle Pfeiffer (Ingrid)
Michal Klučka/Roman FerienčíkZac Efron (Paul) Kľučka ho daboval v kinodabingu High school musical 3, Ferienčík v tom istom filme, ale na Jojke. Tomáš Hallon (HSM 1,2) sa mi tam nehodí, Michal Hallon (Summerland) by sa ešte dal, ale na Cinkotu (Znovu 17) ma nepresvedčíte. :D
Peter RúfusRobert De Niro (Stan Harris)
Diana MórováHalle Berry (ošetrovateľka Aimee) páčila sa mi v Catwoman, pôvodne som mal Juditu Bilú, ale tá sa mi viac hodí k Hilary Swank
Dušan Szabo - Cary Elwes (Stanov doktor)
Daniela MackovičováAlyssa Milano (sestrička Mindy) seriál Čarodejnice :)
Jana WagnerováJessica Biel (Tess Byrneová)
Vladimír Kobielský – Seth Meyers (Griffin Byrne) v jednom filme ho už daboval a bolo to fajn
Emanuel HasonTil Schweiger (James Schwab)
Andrea KarnasováCarla Gugino (gynekologička) Pôvodne som mal Bibiánu Ondrejkovú (Karen Siscová), ale spomenul som si na Sincity :)
Kristína Turjanová/ Linda ZemánkováKatherine Heigl (Laura) obe sú skvelé
Róbert Roth – Jon Bon Jovi (Jensen) asi Vám to pripadá šialené, ale v Ally McBealovej to bola fajn kombinácia
Bibiána OndrejkováSofía Vergara (Ava) páčila sa mi v Sexi špinavých prachoch (seriáli)
Matúš KrátkyAshton Kutcher (Randy) (vo Valentíne som dal Kollárika alebo Kemku. Kemku som tu dal na iného herca, Kollárika som prehodnotil a Krátky je fajn)
Petra Vajdová – Lea Michele (Elise) inšpirácia z Glee
Jozef ŠvoňavskýJames Belushi (správca budovy) inšpirácia z Bláznivého Jimovho života
Elena Podzámska/ Bibiána OndrejkováSarah Jessica Parker (Kim) tu fakt neviem, len je mi jasné, že Helenu Geregovú by som tam nechcel (Lemra lemravá) a ani Annu Šiškovú (Hókus -Pókus)
Miroslava GrožákováAbigail Breslin (Hailey)
Dávid Hartl – Jake T. Austin (Seth)
Juraj KemkaJosh Duhamel (Sam)
Ján KoleníkLudacris (Brendan) inšpirácia z markizáckeho Rýchlo a zbesilo
Judita Bilá/Renáta RundováHilary Swank (Claire Morganová) buď P.S. Milujem Ťa alebo Million Dollar Baby :D
Ivan Vojtek st.Hector Elizondo (Komisky) tu nechávam moju voľbu z Valentína
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Re: Silvestrovská noc/New Year´s Eve

Poslaťod slavo » Pia 1.6.2012 18:30:01 quicklink

Róbert Roth síce Bon Joviho daboval, no do dabingu už nechodí. Neviem aký je tu starý Robert De Niro, možno by som volil už aj Dušana Jamricha. Na Kutchera by som volil Cinkotu (hoci je starší, ale Krátky nevyznie tak komicky). A len kvôli spojeniu Til Schweiger a Juraj Kemka by som na Josha Duhamela zvolil Ivana Šandora.
slavo
Administrátor

Poslaťod lubo » Sob 2.6.2012 14:15:54 quicklink

Možno by Roth urobil výnimku alebo ešte zmení názor. :D :D Ale počítal som s tým, keďže som si čítal pár článkov, kde kritizoval televíziu a masovú kultúru.:) Tak potom možno Pavel Višňovský.:)

Pri De Nirovi by som skôr zvolil Mariána Slováka, keď už nie Rúfusa.:)

Ja neviem, stále mám problém s Cinkotom pre Kutchera. Ale už si druhý, čo ma o tom presviedča, tak možno niečo na tom bude.:)
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Poslaťod niks » Ned 3.6.2012 11:17:09 quicklink

Dagmar Bruckmayerová / Daniela Kuffelová - Michelle Pfeiffer (Ingrid)
Michal Hallon / Roman Ferienčík - Zac Efron (Paul)
Dušan Jamrich - Robert De Niro (Stan Harris) - tu musím súhlasiť so slavom
Diana Mórová - Halle Berry (ošetrovateľka Aimee)
Ján Gallovič (?) - Cary Elwes (Stanov doktor) - btw. nevidela som ten film, obsadzujem podla imdb/google .. ale možno aj Dušan Szabo by sa tam hodil
Daniela MackovičováAlyssa Milano (sestrička Mindy)
Jana WagnerováJessica Biel (Tess Byrneová)
Peter Sklár (?) - Seth Meyers (Griffin Byrne) - samozrejme by tam mohol byť aj Vladimír Kobielský
Emanuel HasonTil Schweiger (James Schwab)
Bibiana Ondrejková - Carla Gugino (gynekologička)
Kristína Turjanová/ Linda ZemánkováKatherine Heigl (Laura)
Róbert Roth – Jon Bon Jovi (Jensen)
Soňa Norisová - Sofía Vergara (Ava)
Dušan Cinkota - Ashton Kutcher (Randy)
Petra Vajdová – Lea Michele (Elise)
Jozef ŠvoňavskýJames Belushi (správca budovy)
Helena Geregová - Sarah Jessica Parker (Kim)
Miroslava GrožákováAbigail Breslin (Hailey)
Dávid Hartl – Jake T. Austin (Seth)
Rastislav Zápala / Ján Koleník - Josh Duhamel (Sam) na toho sexi chlapca som musela dať Janka alebo Rasťa... prepáč .. ;)
Daniel Dangl - Ludacris (Brendan) Dankov hlas je na černochov stvorený, ale ani iný dabér ma tak na rýchlo nenapadol
Judita Bilá - Hilary Swank (Claire Morganová)
Ivan Vojtek st.Hector Elizondo (Komisky)
niks

Poslaťod lubo » Ned 3.6.2012 19:05:03 quicklink

Ok, beriem.:) Szabo myslím že daboval Caryho Elwesa v Začarovanej Elle, preto mi asi napadol, i keď neviem či ho Gallovič nedaboval v prvom Saw.:) preto mi to tak nejak sadlo.:) Ináč viem, že ho Vladimír Hajdu daboval v Bláznivom príbehu Robina Hooda, ale sem mi nesedel.:)

Dobrý nápad s Danglom, Norisovou a Sklárom.:) Ináč, kto je Rastislav Zápala, nepoznám ho.:(
lubo
Facebook tím

Poslaťod ladno » Ned 3.6.2012 19:29:24 quicklink

lubino89 píše:Ináč, kto je Rastislav Zápala, nepoznám ho.:(

Ak sa nemýlim, hlásateľ správ na Markíze. Ale v dabingu som ho ešte nevidel.
ladno
100+

Poslaťod lubo » Ned 3.6.2012 20:47:07 quicklink

ladno píše:
lubino89 píše:Ináč, kto je Rastislav Zápala, nepoznám ho.:(

Ak sa nemýlim, hlásateľ správ na Markíze. Ale v dabingu som ho ešte nevidel.

To je Jaro Zápala, toho poznám, ale v dabingu som ho ešte nepočul.
lubo
Facebook tím

Poslaťod niks » Pon 4.6.2012 11:31:46 quicklink

Ospravedlňujem sa, myslela som Jaroslava Žvástu (CSI:Miami Jonathan Togo), jak som to v tej rýchlosti písala som si neuvedomila že píšem meno televízneho hlásateľa. Ako fakt neviem čo ma to napadlo. 8-) :lol: :?
niks

Poslaťod lubo » Pon 4.6.2012 13:40:39 quicklink

niks píše:Ospravedlňujem sa, myslela som Jaroslava Žvástu (CSI:Miami Jonathan Togo), jak som to v tej rýchlosti písala som si neuvedomila že píšem meno televízneho hlásateľa. Ako fakt neviem čo ma to napadlo. 8-) :lol: :?

Aha, tak potom v pohode.:)
lubo
Facebook tím

Späť na Kôš

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.