Info: IMDB | ČSFD | FDB
Daniela Kuffelová – Michelle Pfeiffer (Ingrid)
Michal Klučka/Roman Ferienčík – Zac Efron (Paul) Kľučka ho daboval v kinodabingu High school musical 3, Ferienčík v tom istom filme, ale na Jojke. Tomáš Hallon (HSM 1,2) sa mi tam nehodí, Michal Hallon (Summerland) by sa ešte dal, ale na Cinkotu (Znovu 17) ma nepresvedčíte.

Peter Rúfus – Robert De Niro (Stan Harris)
Diana Mórová – Halle Berry (ošetrovateľka Aimee) páčila sa mi v Catwoman, pôvodne som mal Juditu Bilú, ale tá sa mi viac hodí k Hilary Swank
Dušan Szabo - Cary Elwes (Stanov doktor)
Daniela Mackovičová – Alyssa Milano (sestrička Mindy) seriál Čarodejnice

Jana Wagnerová – Jessica Biel (Tess Byrneová)
Vladimír Kobielský – Seth Meyers (Griffin Byrne) v jednom filme ho už daboval a bolo to fajn
Emanuel Hason – Til Schweiger (James Schwab)
Andrea Karnasová – Carla Gugino (gynekologička) Pôvodne som mal Bibiánu Ondrejkovú (Karen Siscová), ale spomenul som si na Sincity

Kristína Turjanová/ Linda Zemánková – Katherine Heigl (Laura) obe sú skvelé
Róbert Roth – Jon Bon Jovi (Jensen) asi Vám to pripadá šialené, ale v Ally McBealovej to bola fajn kombinácia
Bibiána Ondrejková – Sofía Vergara (Ava) páčila sa mi v Sexi špinavých prachoch (seriáli)
Matúš Krátky – Ashton Kutcher (Randy) (vo Valentíne som dal Kollárika alebo Kemku. Kemku som tu dal na iného herca, Kollárika som prehodnotil a Krátky je fajn)
Petra Vajdová – Lea Michele (Elise) inšpirácia z Glee
Jozef Švoňavský – James Belushi (správca budovy) inšpirácia z Bláznivého Jimovho života
Elena Podzámska/ Bibiána Ondrejková – Sarah Jessica Parker (Kim) tu fakt neviem, len je mi jasné, že Helenu Geregovú by som tam nechcel (Lemra lemravá) a ani Annu Šiškovú (Hókus -Pókus)
Miroslava Grožáková – Abigail Breslin (Hailey)
Dávid Hartl – Jake T. Austin (Seth)
Juraj Kemka – Josh Duhamel (Sam)
Ján Koleník – Ludacris (Brendan) inšpirácia z markizáckeho Rýchlo a zbesilo
Judita Bilá/Renáta Rundová – Hilary Swank (Claire Morganová) buď P.S. Milujem Ťa alebo Million Dollar Baby

Ivan Vojtek st. – Hector Elizondo (Komisky) tu nechávam moju voľbu z Valentína