Aktuálny čas je Sob 1.2.2025 01:50:22

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Sitcomy: Men At Work, Fotrove husté hlášky

Sitcomy: Men At Work, Fotrove husté hlášky

Poslaťod Terrano » Ned 10.11.2013 23:16:09 quicklink

Sháním sitcomy Men At Work a Fotrove husté hlášky. Mám teď problémy s PC i s internetem, takže mi stačí jen SK audio v mp3 (nějaké střední kvalitě), tak aby to nebylo moc velké.
Z Men At Work mi stačí tak 1-3 díly... zatím jen tak na zkoušku, abych věděl jaký ten dabing je.
Z mého oblíbeného sitcomu s Williamem Shattnerem v SK nazývaném "Fotrove husté hlášky" bych chtěl od 14. dílu do posledního + asi 1. díl. Zbytek jsem již viděl, protože jsem někde našel nějaké nahrávky (pro mě ovšem na 20ti minutový sitcom moc velké).
Stačí mi cokoliv menšího... celá epizoda kolem těch 170MB nebo jen SK audio, což je právě to co mě zajímá. Nejsem jako jiní posedlý HD kvalitou obrazu a extra čistým kvalitním zvukem... pro mě je důležitější to, že to uvidím!
Terrano

Späť na Hľadám dabing

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.