kasch píše:má tento film slovenský dabing?
anderson píše:kasch píše:má tento film slovenský dabing?
Nemá a azda ani mať nebude. Som zvyknutý na český dabing, ktorý je totálna klasika.
kasch píše:anderson píše:kasch píše:má tento film slovenský dabing?
Nemá a azda ani mať nebude. Som zvyknutý na český dabing, ktorý je totálna klasika.
prečo odsudzuješ dabing, ktorý ešte ani (údajne) neexistuje? na lepšie veci sa rýchlo zvyká, ak by bol teda prípadne slovenský dabing lepší
anderson píše:Nič neodsudzujem. Je to môj názor.Dabovať do slovenčiny by sa mali iné veci, nie klasika, ktorá navyše u nás bola vždy v češtine uvádzaná. Je to podobné ako keby sa niekto podujal predabovať STEP BY STEP, ku ktorému je tu napísané rôzne alternatívne slovenské obsadenie. Pýtam sa NAČO také plytvanie ???
anderson píše:Nič neodsudzujem. Je to môj názor.Dabovať do slovenčiny by sa mali iné veci, nie klasika, ktorá navyše u nás bola vždy v češtine uvádzaná. Je to podobné ako keby sa niekto podujal predabovať STEP BY STEP, ku ktorému je tu napísané rôzne alternatívne slovenské obsadenie. Pýtam sa NAČO také plytvanie ???
kasch píše:... no neviem, prepáč, ale napísať, že niečo bude na h*vno bez toho, aby si to počul/videl, inak nazvať neviem.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia