Dado513 píše:Nevedel by niekto doplniť informácie o dabingu seriálu Pokémon? Ako decko som na to čumel (asi tak ako väčšina mojich rovesníkov ) a nedávno ani neviem prečo som začal rozmýšľať nad tým, aky bol vlastne dabing. Niečo sa mi marí, že postavu Asha daboval Peter Krajčovič, Brocka zase Stanislav Král, Misty Vanda Růžičková, ešte tam bol potom ten profesor, toho sa mi zdá, že nadaboval Dušan Szabó a z Raketového tímu nadaboval toho chlapa myslím Ivan Šandor, ale nechcem vytvárať seriálu vlastný profil, keďže žiadnu z týchto informácií nemám overenú a ide len čisto o nejaké zdanie zakladajúce sa na spomienkach spred pekných pár rokov.
lubino89 píše:Všetky informácie sú správne. Jessy z Raketového tímu dabovala najprv Zuzana Vačková, potom Henrieta Mičkovicová. Kocúra Mňaua daboval Roman Matisko. Sestričky dabovala Katarína Šulajová. Policajtky Ľubica Trégerová, neskôr niekto iný. Martin Zatovič daboval toho chalana c čelenkou, čo bol v niektorých dieloch namiesto Brocka. Dabing režíroval Pavol Topoľský.
lubino89 píše:Rád som pomohol. Bohužiaľ, ďalšie postavy si vôbec nepamätám, viem, že tam bol aj Ashov konkurent Gary, ale kto ho daboval netuším.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia