Aktuálny čas je Štv 26.12.2024 14:20:31

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Pobrežná hliadka / Baywatch

Re: Pobrežná hliadka / Baywatch

Poslaťod anderson » Uto 26.11.2024 17:52:33 quicklink

Človek, ktorý sám o sebe tvrdí, že má 76 rokov a označí pôvodný slovenský dabing pre prvé dve série Baywatchu (plus pilotný film samozrejme) za nekvalitný, ho buď nepočul alebo nedokáže rozoznať kvalitný dabing od nekvalitného. Navyše by ma zaujímalo, čo presne si mám predstaviť pod tvrdením, že hlasy boli ako "z komunizmu". Už len na základe takejto konštrukcie by som takto prezentovaný názor o nekvalite ja osobne považoval za absolútne irelevantný. Apropo, ja osobne - opäť to opakujem - NEVERÍM, že sa pôvodný dabing nedochoval. Jedine, že by ho niekto zámerne zlikvidoval niekedy v poslednej dobe.
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát. Obrázok
anderson
1100+

Poslaťod Piri » Uto 26.11.2024 23:32:00 quicklink

Poprosim pritomnych dodrziavat zavazne VPF a pisat bez urazok!

Tema bola precistena

anderson píše:Človek, ktorý sám o sebe tvrdí, že má 76 rokov a označí pôvodný slovenský dabing pre prvé dve série Baywatchu (plus pilotný film samozrejme) za nekvalitný, ho buď nepočul alebo nedokáže rozoznať kvalitný dabing od nekvalitného. Navyše by ma zaujímalo, čo presne si mám predstaviť pod tvrdením, že hlasy boli ako "z komunizmu". Už len na základe takejto konštrukcie by som takto prezentovaný názor o nekvalite ja osobne považoval za absolútne irelevantný. Apropo, ja osobne - opäť to opakujem - NEVERÍM, že sa pôvodný dabing nedochoval. Jedine, že by ho niekto zámerne zlikvidoval niekedy v poslednej dobe.

Tu teda s tebou na 100% suhlasim. Toto su perly slovenskeho dabingu a to je urazka celozivotneho prinosu pani Etely Balgovej-Harantovej. Stary Baywatch ma vyborny dabing a patri do zlatej ery STV. Nechapem ten provokativny hejt a este spominat cesku verziu, ze bola lepsia a ze bola niecim znamejsia.

Tiez nemozem uverit, zeby fakt nikde neexistovala kopia prvych dvoch serii. To by vysvetlovalo aj to, preco to JOJka davala tiez az od 3. serie.

Screenshot 2024-11-26 at 22-02-58 Video Facebook.png
obľúbené štúdiá - Maya, Elvia, Lenox, Pódium, Dimas, Daniela :: obľúbení dabéri - Ľ. Mandžárová, E. Podzámska, M. Sládečková, K. Magálová, D. Jamrich, P. Rúfus, B. Farkaš, M. Landl, I. Romančík, D. Szabó, J. Vajda, R. Stanke, J. Kroner a iní.
Obrázok užívateľa
Piri
Head admin

Poslaťod Mariuss » Pon 2.12.2024 01:44:42 quicklink

Pridaný dátum premiér k 5. až 10. sérií.
Mariuss
Updater

Predchádzajúci

Späť na Seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], Wakkofan a 6 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.