Ja by som povedal, že čo diel, to horší dabing. Neviem prečo sa Mandžár skalopevne drží dabérov z predchádzajúcich dielov. Spojenie Krajčovič - Couture je strašné. To je akoby 18ročného študenta daboval
Štefan Kožka. Navyše v každom zábere kde boli Statham a Couture som si spájal Krajčoviča so Stathamom. Tuma sa snažil znieť tak nenormálne drsne až to bolo do smiechu.
Kočiš bol taktiež mimo. Nechápem ako mohol Mandžár obetovať rokmi a animákmi overené spojenie Szabó - Banderas kvôli akémusi núdzovemu spojeniu Szabó - Schwarzenegger, ktoré vzniklo iba kvôli potrebám Expendables.
Ďalšou vecou je Mandžárova absolútna ignorácia skvelých spojení zo seriálov, ktoré nerobil on. U Laurieho (Králi ulice) by som sa nečudoval, veď je dabing RTVS, ale nevyužiť Topoľského, tak to hanba. V markíze už asi dabuje iba Eddieho Murphyho. Ale každý sa dá predsa nahradiť Trnavským.
Romančíka som už počul na Fordovi dvoma spôsobmi. Jeden horší ako druhý. V Láske z telerána ho daboval "coneryovským" spôsobom, takže Ford znel ako 80ročný dedo. V tomto filme ho daboval "hopkinsovským" spôsobom, takže neviem prečo, ale Ford znel ako úplný vymetenec. Čím ďalej tým viac ma hnevá, že všetky premierové filmy s Fordom vysiela Markíza. A potom to tak vyzerá. Na JOJke to bolo naposledy v roku 2013 film Imigranti.
Jedným z mála svetlých momentov tohto dabingu boli Vajda, Landl a Jedľovský. Avšak inak to bolo na zaplakanie.