Vavrinec píše:zase mne osobne sa nepáčiť myšlienka nadávania na takýto dabing. (bežia tu slová diletant a mnohé iné) buďme radi že sme sa dočkali premiéri v slovenčine a možno niekedy je lepšie len zhodnotiť že moja predstava bola taká a taká. Režisér je od toho platení on si robí svoju prácu a je to výslovne na jeho triku a dabing bol technicky zvládnutý mal nikdy nemeškal zvuk alebo nebolo počuť dvojí dabing.....
Ak na tomto dabingu nie si osobne zainteresovaný, oblúkom mi uniká zmysel tvojej reakcie. Apropo, nikde tu zatiaľ nevidím nič o diletantoch, ani som nezaznamenal žiadne nadávky. Teda ak oprávnenú kritiku nepovažuješ za nadávku.
Že bol dabing technicky zvládnutý ? No to snáď je v roku 2014 samozrejmosť a štandard, nie ? Ale to, že režisér bez zjavného dôvodu ignoruje spätých dabérov, ktorí by sa tuná PERFEKTNE hodili, to už považujem za absolútne diletantstvo (aby som ti teda ulahodil). A taký človek by mal urýchlene zanechať výrobu dabingov a venovať sa povedzme zametaniu ulíc, kde by bol iste prospešnejší. Ak bol ten človek za toto platený, tak ja vravím, že to boli vyhodené peniaze.
A inak, toto fórum je aj od toho aby sme my diváci, pre ktorých je takýto výtvor určený, jasne povedali svoj názor. Takže pochlebovať tvorcom za takto odfláknutú prácu, konkrétne ja, naozaj nemienim.