Aktuálny čas je Uto 11.3.2025 22:32:40

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Dvojnásobné obvinenie / Double Jeopardy °

Dvojnásobné obvinenie / Double Jeopardy °

Poslaťod Hurvino » Ned 6.2.2011 12:56:56 quicklink

Dvojnásobné obvinenie.png
Info: IMDB | ČSFD | FDB | ČESKÁ VERZIA

1. DABING - TV JOJ
V slovenskom znení: Dušan Jamrich - Tommy Lee Jones (Travis Lehman), Helena Krajčiová - Ashley Judd (Elizabeth 'Libby' Parsonsová), Ján Tréger - Bruce Greenwood (Nick Parsons), Barbara Mišíková - Annabeth Gish (Angie), Ivan Laca - Jay Brazeau (Bobby), Judita Hansman - Roma Maffia (Margaret Skolowská), Lukáš Frlajs - Spencer Treat Clark (11-ročný Matty), Milada Rajzíková - Davenia McFadden (Evelyn) + Gillian Barber (Rebecca Tingelyová) + Anna Hagan (Libbyna mama), Peter Kollárik - Dave Hager (Mangold) + Ed Evanko (Warren) + (titulky), Gabriela Bírová - (viaceré postavy), Jozef Kapec - (viaceré postavy), Mária Landlová - Betsy Brantley (prokurátorka) + Robin J. Kelley (členka rady) + Crystal Verge (pani domáca) + Keegan Connor Tracy (predavačka) + Eliza Norbury (žena s dáždnikom), Tibor Frlajs - Fulvio Cecere (predajca áut) + Brennan Elliott (očarený muž), Ľubica Očková - Gillian Barber (Rebecca Tingelyová) + Maria Bitamba (volajúca väzenkyňa) + Gabrielle Rose (Georgia) + Joy Coghill (suseda v záhrade) + Pamela Perry (pani Kritchová), Ladislav Konrád - John Maclaren (Rudy) + Dana Still (drogový poradca), Petra Polnišová - Michelle Stafford (Suzanne Monroeová) + Enuka Okuma (žena v ubytovni) + Ingrid Torrance (úradníčka), Marián Lipták - Bernard Cuffling (majiteľ galérie) + George Touliatos (barman), Miloš Kanjak - Michael Gaston (Cutter), Dušan Vaňo - Charles Detraz (aukcionár), René Jankovič - Ben Bode (Karl Carruthers) + Daniel Lapaine (očarujúci počítačový maniak) + Bruce Campbell (barman na oslave) + Mykel Shannon Jenkins (vrátnik) a ďalší.

Asistentka réžie: Ingrid Frlajsová
Produkcia: Zuzana Turjanová
Zvuk: František Hammerschmidt
Preklad: Daniela Valentovičová
Dialógy: Dušan Sobota
Réžia slovenského znenia: Martin Zelinka
Vyrobilo: Štúdio EKA pre MAC TV

Premiéra: 21.12.2007 (TV JOJ)

2. DABING - TV MARKÍZA
V slovenskom znení: Dušan Jamrich - Tommy Lee Jones (Travis Lehman), Gabriela Škrabáková-Kreutz - Ashley Judd (Libby Parsonsová), Dušan Szabó - Bruce Greenwood (Nick), Andrea Karnasová - Annabeth Gish (Angie), Marek Suchitra - Spencer Treat Clark (11-ročný Matty), Peter Kollárik - Jay Brazeau (Bobby), Rastislav Sokol - Michael Gaston (Cutter), Juraj Predmerský - John Maclaren (Rudy), Ladislav Konrád - Ed Evanko (Warren), Oľga Belešová - Gillian Barber (Rebecca Tingelyová), Martin Vitek - Brennan Elliott (očarený muž), Alfréd Aczel - Dave Hager (Jim Mangold), Tibor Frlajs, Matej Landl, Linda Zemánková, Anton Vaculík, Ľubica Očková, Jeanette Švoňavská, Milada Rajzíková, Tomáš Horváth, Zuzana Kyzeková, Jana Majeská, Michaela Drotárová, Miloš Kanjak, Magdaléna Košická, Igor Štefuca (titulky) a ďalší.

Podrobnejšie informácie nie sú k dispozícii. Titulky boli odstrihnuté alebo sú nezistené.
Odvysielané na TV MARKÍZA a TV DAJTO

Premiéra: 27.11.2008 (TV Markíza)
Rudiger, ty ma raz privedieš do hrobu!
Hurvino
700+

Re: Dvojnásobné obvinenie / Double Jeopardy

Poslaťod m09 » Sob 11.4.2015 20:08:36 quicklink

Tak tento film má pokiaľ viem 2 dabingy.To viem,pretože v jednom postavu ,ktorú hral Bruce Greenwood čiže Nicka daboval Ján Tréger v druhom zase Dušan Szabó. Neviem síce ktorý dabing je ktorý ale som si takmer istý že Markíza má svoj vlastný dabing a Jojka tiež :)Včera o 23:15 to išlo na Markíze škoda že som nepozeral bol by som si celkom istý :)
m09
700+

Poslaťod PeterSD » Sob 11.4.2015 20:23:33 quicklink

Ján Tréger je v dabingu JOJky, Dušan Szabó je v dabingu Markízy.
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod m09 » Sob 11.4.2015 20:26:13 quicklink

Ja len že tu je iba 1 dabing ten druhý tu zatiaľ pridaný nie je ak by sa mi náhodou podarilo nájsť ho tak doplním
m09
700+

Poslaťod PeterSD » Sob 11.4.2015 20:34:10 quicklink

Téma upravená. Obsadenie môžete doplniť, prípadne to potom doplním.
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod m09 » Ned 12.4.2015 13:03:11 quicklink

m09
700+

Poslaťod Hurvino » Ned 12.4.2015 13:28:02 quicklink

m09 píše:Včera o 23:15 to išlo na Markíze škoda že som nepozeral bol by som si celkom istý :)

To sis asi spletl, protože večer to šlo v sobotu (ne v pátek, jak píšeš) a pak ještě jednou v 3:25 v noci. :D Už když jsem tvůj příspěvek četl, tak zrovna bylo v sobotu před půlnocí a film byl v necelé polovině.
Nicméně hlasy vesměs známé, ale nedokázal jsem jim přiřadit jména.
Hurvino
700+

Poslaťod m09 » Ned 12.4.2015 13:30:33 quicklink

pomýlil som si to skutočne to šlo včera o 23:15 videl som možno 20 minút z toho filmu ale bol to druhý dabing určite identifikoval som práve tie 3 hlasy ktoré som ti sem aj napísal :)
m09
700+

Poslaťod Hurvino » Ned 12.4.2015 13:47:41 quicklink

Jasně, v pohodě. Ale díky spolupráci s TV určitě ten dabing tady bude podrobnější. ;)
Hurvino
700+

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.
Načítava