Aktuálny čas je Ned 2.2.2025 01:04:55

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Šéfovia na zabitie / Horrible Bosses

Re: Šéfovia na zabitie / Horrible Bosses

Poslaťod Vavrinec » Ned 23.2.2014 01:15:29 quicklink

zase mne osobne sa nepáčiť myšlienka nadávania na takýto dabing. (bežia tu slová diletant a mnohé iné) buďme radi že sme sa dočkali premiéri v slovenčine a možno niekedy je lepšie len zhodnotiť že moja predstava bola taká a taká. Režisér je od toho platení on si robí svoju prácu a je to výslovne na jeho triku a dabing bol technicky zvládnutý mal nikdy nemeškal zvuk alebo nebolo počuť dvojí dabing.....
Vavrinec
100+

Poslaťod mato46 » Ned 23.2.2014 10:12:32 quicklink

Režíroval si to snáď ty, že sa tak vzrušuješ? Diletant je slušné slovo. A mimo to, áno ten režisér je diletant, keďže nemal ani viditeľnú snahu o to, aby obsadil na hercov spätých dabérov. Dokážem pochopiť, keď neobsadí jedného dabéra na spätého herca - môžu mu v tom zabrániť nejaké okolnosti, ale keď totálne rozhádže obsadenie, tak to je u mňa nepochopiteľné.
mato46
500+

Poslaťod anderson » Ned 23.2.2014 18:08:24 quicklink

Vavrinec píše:zase mne osobne sa nepáčiť myšlienka nadávania na takýto dabing. (bežia tu slová diletant a mnohé iné) buďme radi že sme sa dočkali premiéri v slovenčine a možno niekedy je lepšie len zhodnotiť že moja predstava bola taká a taká. Režisér je od toho platení on si robí svoju prácu a je to výslovne na jeho triku a dabing bol technicky zvládnutý mal nikdy nemeškal zvuk alebo nebolo počuť dvojí dabing.....

Ak na tomto dabingu nie si osobne zainteresovaný, oblúkom mi uniká zmysel tvojej reakcie. Apropo, nikde tu zatiaľ nevidím nič o diletantoch, ani som nezaznamenal žiadne nadávky. Teda ak oprávnenú kritiku nepovažuješ za nadávku.

Že bol dabing technicky zvládnutý ? No to snáď je v roku 2014 samozrejmosť a štandard, nie ? Ale to, že režisér bez zjavného dôvodu ignoruje spätých dabérov, ktorí by sa tuná PERFEKTNE hodili, to už považujem za absolútne diletantstvo (aby som ti teda ulahodil). A taký človek by mal urýchlene zanechať výrobu dabingov a venovať sa povedzme zametaniu ulíc, kde by bol iste prospešnejší. Ak bol ten človek za toto platený, tak ja vravím, že to boli vyhodené peniaze.

A inak, toto fórum je aj od toho aby sme my diváci, pre ktorých je takýto výtvor určený, jasne povedali svoj názor. Takže pochlebovať tvorcom za takto odfláknutú prácu, konkrétne ja, naozaj nemienim.
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát. Obrázok
anderson
1100+

Predchádzajúci

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 39 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.