Zvukový majster: Ing. Peter Granec Produkcia: Anna Kuzmová Asistentka réžie: Jana Lukáčová Preklad: Emil Pícha Dialógy: Stanislav Kaclík Dramaturgia: Tatiana Floreková Réžia slovenského znenia:Štefánia Gorduličová Pripravilo: Štúdio ROKO pre televíziu Markíza - 2000
Zvuk: Ing. Peter Granec Produkcia: Anna Kuzmová Asistentka réžie: Jana Lukáčová Preklad: Emil Pícha Dialógy: Stanislav Kaclík Dramaturgia: Tatiana Floreková Réžia slovenského znenia:Štefánia Gorduličová
Tak to si dovolim nesuhlasit. Prave do tejto ulohy by Kemka sedel ako uliaty. Adyho by som rad pocul skor na Odenkirkovi (tu sa len modlim aby ho zasa nedaboval Marcin).
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát.
kubikdulik píše:Paní režisérka je profík v oboru a pokud to dostala do ruky ona, půjde jistě o kvalitní práci.
V tomto musím absolútne súhlasiť. Osobne by som asi obsadil Juraja Kemku, ale Hajdu v tej ukážke znel veľmi dobre a Štefánia Gorduličová sa obvykle vie trafiť aj keď trebárs nepoužije zaužívané či bežné spojenie. Ukážka podľa mňa znie skvelo, už sa teším na seriál.